Shumy V

img

Shumy V

Head of Music & performance

Als Head of Music en Performance ben ik gepassioneerd door het creëren van onvergetelijke muzikale ervaringen. Mijn rol omvat een breed scala aan verantwoordelijkheden die allemaal gericht zijn op het leveren van hoogwaardige muzikale evenementen. Hier zijn enkele van mijn belangrijkste taken:

 

1. Evenementen planning en Coördinatie: Ik ben verantwoordelijk voor het nauwkeurig plannen en coördineren van alle aspecten van muzikale evenementen. Dit omvat het selecteren van geschikte locaties, het opstellen van gedetailleerde tijdschema's en het beheren van logistieke uitdagingen.

 

2. Artiestenbeheer: Ik werk intensief samen met artiesten en bands om ervoor te zorgen dat hun talent schittert op het podium. Dit omvat het organiseren van repetities, het coördineren van studio-opnamen en het beheren van hun agenda's.

 

3. Promotie en Marketing: Ik ontwikkel effectieve strategieën om evenementen te promoten en artiesten te profileren. Dit omvat het beheren van sociale media, het ontwerpen van promotiemateriaal en het samenwerken met marketingteams.

 

4. Budgetbeheer: Ik ben verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van budgetten voor evenementen. Hierbij houd ik rekening met kosten voor locaties, artiestenhonoraria, marketing en andere uitgaven.

 

5. Contractonderhandeling: Ik voer onderhandelingen met verschillende belanghebbenden, zoals locatie-eigenaren, artiesten en leveranciers, om gunstige overeenkomsten te sluiten.

 

6. Logistiek Beheer: Ik zorg voor een naadloze uitvoering van evenementen door het coördineren van alle logistieke aspecten, waaronder opstellingen, geluidstechniek en lichtontwerp.

 

7. Publieksinteractie: Tijdens evenementen ben ik het aanspreekpunt voor het publiek. Ik sta open voor vragen, feedback en eventuele zorgen om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige ervaring heeft.

 

8. Evaluatie en Verbetering: Na afloop evalueer ik elk evenement om te leren en verbeteringen aan te brengen in toekomstige projecten.

 

Ik ben toegewijd aan het leveren van muzikale ervaringen die blijvende indrukken achterlaten. Samen met mijn team streef ik ernaar om elke gebeurtenis tot een succes te maken.

Share our website