YouRetrait

  • Home
  • Informatiepagina's
  • YouRetrait

YouRetrait: Versterken van de toekomst van jongeren

YouRetrait is een programma dat wordt georganiseerd door Knowledgexy in nauwe samenwerking met de stichting Chance to Influence. Dit initiatief is gericht op het welzijn en de persoonlijke ontwikkeling van jongeren, en het heeft als voornaamste doel om jongeren te voorzien van de ondersteuning en begeleiding die ze nodig hebben om hun persoonlijke doelen te bereiken, ongeacht hun achtergrond of huidige omstandigheden.


We creëren een inclusieve gemeenschap waar jongeren zich gesteund en aangemoedigd voelen. Ons team van professionals en mentoren biedt activiteiten en workshops om jongeren te helpen essentiële levensvaardigheden te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en hun passies te verkennen.

 We moedigen jongeren aan om verbinding te maken met elkaar, te leren van elkaars ervaringen en samen te groeien als een gemeenschap. Dit helpt niet alleen bij de persoonlijke ontwikkeling van individuen, maar bevordert ook een gevoel van saamhorigheid en wederzijdse empowerment.

YouRetrait is een holistische benadering van de groei en het welzijn van jongeren, met het doel hen te ondersteunen bij het bereiken van hun dromen en het versterken van hun toekomst. Samen met stichting Chance to Influence, zetten we ons in om de volgende generatie jonge leiders, denkers en changemakers te inspireren en te begeleiden op hun weg naar succes. We zijn ervan overtuigd dat door het investeren in de toekomst van jongeren, we een positieve impact kunnen hebben op de maatschappij als geheel.

YouRetrait: omdat de toekomst van jongeren onze prioriteit is.

 

Over Ons: YouRetrait streeft ernaar om jongeren een waardevolle ontsnapping te bieden uit hun dagelijkse omgeving. We geloven in de kracht van een rustige, afgelegen retraites om zelfreflectie en groei te bevorderen. Onze retraites bieden een veilige ruimte voor jongeren om zichzelf te ontdekken en verbinden. YouRetrait is toegewijd aan het helpen van jongeren bij het vormgeven van hun toekomst en het versterken van hun positie in de wereld.
 

Bij YouRetrait hebben we een uitgebreid programma ontworpen dat gericht is op het koesteren van de groei en het welzijn van jongeren. Ons aanbod omvat:

  • Workshops en Trainingen: We organiseren inspirende workshops en trainingen die specifiek zijn ontworpen om persoonlijke groei te bevorderen. Onze begeleiders begeleiden jongeren bij het verkennen van thema's zoals zelfbewustzijn, zelfvertrouwen, stressmanagement en emotionele intelligentie. Deze educatieve sessies zijn bedoeld om jongeren te ondersteunen bij het ontwikkelen van een dieper zelfbegrip en het verwerven van essentiële levensvaardigheden.
  • Individuele Begeleiding: We hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding. Onze begeleiders verzorgen individuele sessies, waarin jongeren de kans krijgen om hun doelen, uitdagingen en obstakels te bespreken. Deze indivuele aandacht stelt jongeren in staat om hun specifieke behoeften en groeipad te verkennen, wat hen helpt concrete stappen te zetten richting persoonlijke groei.
  • Gezond en Welzijn: We besteden aandacht aan zowel fysiek als mentaal welzijn, met gezonde maaltijden, lichaamsbeweging en activiteiten in de natuur. Dit bevordert een algeheel gevoel van welzijn en helpt jongeren zowel fysiek als mentaal in balans te brengen.
      
 
 


We hechten waarde aan samenwerking met andere instanties en organisaties die jongeren ondersteunen in hun reis naar zelfontplooiing. Ons programma kan als aanvullend dienen voor jongeren die reeds in begeleiding zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken en hoe we gezamelijk jongeren kunnen ondersteunen op hun pad naar groei.

Hoe kunt u ons bereiken?

Voor meer informatie over de deelname van jongeren en instanties aan YouRetrait, staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden via ons contactformulier. Blijf tevens op de hoogte van onze updates en de inspirerende verhalen van deelnemers door ons te volgen op sociale media.

YouRetrait heeft als missie om de toekomst van jongeren te versterken en is vastberaden om organisaties met dezelfde doelstellingen te ondersteunen. Samen kunnen we een positieve impact creëren en de volgende generatie kracht en groei bieden. 

Share our website